Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Curved Ljusstake 85 cm Svart

Jämför produkt Cooee - Curved Ljusstake 85 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Curved Ljusstake 85 cm Svart i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Curved Ljusstake 85 cm från Cooee är en nytolkning av Britt Åbergs golvljusstake i smide, ursprungligen designad för två decennier sedan.Curve golvljusstake har en vackert böljande fot, de våglika kurvorna strävar uppåt med ett minimalistiskt utttryck som ger den en skulptural känsla. I kollektionen av ljusstakar kommer den nya varianten i 4 storlekar varav två golvljusstakar, samtliga lanseras i färgerna Sand och Svart. .

Se gärna också

Robert Welch - Robert Welch Arden Ljusstake 29 cm

Vacker 29 cm hög ljusstake i Arden serien från Robert Welch.
En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.
Ljusstaken från Robert Welch är 29 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.

Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken.
Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.

Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.

Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt.
Till dessa Arden ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm. Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.

Detta är den mellanstora ljusstaken i Arden kollektionen. Den är 29 cm hög och i samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 24 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Vintage

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Vintage

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter