Cooee - Lykke 3 Ljushållare 10 x 17 x 15 cm Sand

Beställ Cooee - Lykke 3 Ljushållare 10 x 17 x 15 cm Sand på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Lykke 3 Ljushållare 10 x 17 x 15 cm Sand inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Lykke 3, som betyder knut på danska, är designad av Tim Torp Hansen. Gjord som en evighetsknut med plast för tre ljus har Lykke en lugnande närvaro som fungerar både som en varm ljusgivare och som ett vackert objekt.

Flammans lätthet och subtila rörelser står i kontrast till knutens tyngd. Lykke har en skulpturell kvalitet som gläder ögat även när det inte används. .

Se gärna också

Georg Jensen - Bernadotte Ljusstake 11 cm

En fantastisk ljusstake ur serien Bernadotte från Georg Jensen, skapad med inspiration från Sigvard Bernadottes formgivningar. Denna vackra ljushållare är en fröjd för ögat med sin blankpolerade yta och läckra mönster med tydliga rötter i formgivningsstilen Art Deco kombinerat med modern skandinavisk design.

Ljushållaren är föränderlig och har mer att erbjuda än vad ögat först kan se. Lika vackert som den presenterar ett värmeljus kan den vändas upp och ner och bära upp ett kronljus. En funktionell och mångsidig ljushållare som glänser fint när ljuset brinner.

Sigvard Bernadotte var en av de första Georg Jensen ingick ett designsamarbete med och prins i den svenska kungafamiljen. Hans innovativa, funktionella och vackra formgivningar har idag kommit att bli klassiker och återfinns i otaliga hem.

Ljushållaren Bernadotte är tillverkad i rostfritt stål med blankpolerad yta. Den står vackert för sig själv men är lika fin att kombinera med de andra Bernadotte ljushållarna i olika höjder.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Kenwood

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från BETTER YOU

Se alla produkter
Stekhäll

Stekhäll från Hällmark

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Satake

Se alla produkter