Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Uma Ljusstake 14x9,5 cm Svart

Beställ Cooee - Uma Ljusstake 14x9,5 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Uma Ljusstake 14x9,5 cm Svart inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Den tidlösa och eleganta ljusstaken Uma från Cooee ger intryck av en modern klassiker. Låt ljusstaken ta plats i ditt hem och sprida flackande ljus över mörka kvällar eller tidiga, mysiga morgnar.

Uma ljusstake står vacker i sin ensamhet men kan gärna kombineras med den andra versionen av Uma ljusstake. Ljusstaken finns i färgerna sand och svart.

Tillverkad i pulverlackerat rostfritt stål och framtagen av Cooee Design. En ljusstake som går i linje med Cooees moderna, enkla och eleganta kreationer. .

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Traktörpannor

Traktörpannor från Fiskars

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Iittala

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Orrefors

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Nordic Ware

Se alla produkter