Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Mässing

Beställ Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Mässing inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Vinkel ljusstake från Cooee är en ljusstake med grafiskt uttryck och raka linjer. Ljusstaken passar perfekt som en modern adventsljusstake men fungerar lika bra att ha framme året runt.

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från PHARMA NORD

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Eva Solo

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Rörstrand

Se alla produkter