Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Svart

Beställ Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Vinkel Ljusstake 4 ljus Svart inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Vinkel ljusstake från Cooee är en ljusstake med grafiskt uttryck och raka linjer. Ljusstaken passar perfekt som en modern adventsljusstake men fungerar lika bra att ha framme året runt.

Se gärna också

Born in Sweden - Stumpastaken Set-9 hål, Låda, Galler, Tändstickor Natur -25%

Stumpastaken från Born In Sweden är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Denna har plats för nio stycken.

Detta är ett set och däri ingår:
- Själva Stumpastaken med plats för 9 ljus
- Ett galler
- En praktisk korklåda, där du förvarar ljusstumpar, värmeljus eller tändstickor, så att du alltid har dem nära till hands
- Tändstickor

Med ett galler till din Stumpastake förvandlar du ljusstaken till en häll där du kan hålla mat och dryck varm! Gallret blir till exempel perfekt att ställa en tekanna på, eller varför inte glöggen till jul?

Ljusstaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Korkbasen är tillverkad i återvunnen kork. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KannorBringare

KannorBringare från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Vintage

Se alla produkter
Knivslipar

Knivslipar från Satake

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från SUPERFRUIT

Se alla produkter