Afroart

Afroart - Guatemala Löpare 45x160 cm Gabriella Multi

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Afroart - Guatemala Löpare 45x160 cm Gabriella Multi på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Guatemala Löpare 45x160 cm Gabriella Multi inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Handvävd bordslöpare i en fin stadig kvalitet, från Afroart. Härliga ränder i olika färger vävda av Mayafolket i Guatemala.

Denna vävtradition är unik och uråldrig, som de stolt har hållit fast vid. Resultatet blir en kvalitet i en klass för sig, ett fint inslag i ditt hem.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Löpare

Löpare kan vara Löpare – en deltagare i friidrott och terränglöpning, se löpning Löpare – en person eller företag som levererar meddelanden eller paket, se kurir Löpare (betjänt) – titeln på en betjänt som tjänstgör hos en drottning eller prinsessa Löpare (schack) – en av de sex schackpjäserna Löpare (textil) – en långsmal duk Löpar – en mursten, se Löpsten Marklöpare eller stäpplöpare – växt ur amarantfamiljen Löpare (verktyg) - ett verktyg för rivning av pigment Löpare – en eller flera rundslipade stenar i en jättegryta