Sidan innehåller annonslänkar

Tomteluva, paljetter mix


Beställ Tomteluva, paljetter mix på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tomteluva, paljetter mix inom kategorin Lucia.

Produktinformation

Tomteluvor i olika färger med paljetterDags att glittra upp ordentligt på julfesten eller julbordet med en tomteluva med snygga paljetter som glittrar fint i julbelysningen. Denna tomteluva säljes mixat så vilken färg du får på luvan kommer vara slumpartad och köper du flera kommer vi mixa färgerna så mycket som möjligt när du beställer.Se till att alla på julbordet har olika färger, kanske skapas det par under julbordet när de olika färgerna på tomteluvor får sitta brevid varandra.

Från kunskapsbanken

Mixerbord

Mixerbord eller mixer (den sistnämnda ofta en mindre variant av mixerbord) är en enhet för att styra hur ljud från olika ljudkällor summeras innan de skickas vidare till exempelvis högtalare, bandspelare eller dator. Grundfunktionen är att styra hur starkt var och en av de olika ljudkällorna ska höras då de hörs tillsammans. Ljudkällor kan till exempel vara mikrofoner, musikinstrument, skivspelare eller inspelade ljudkanaler.

Lucia

Lucia är en högtid som firas den 13 december, samt namnet på högtidens huvudperson. I Sverige ingår Lucia tillsammans med advent i förberedelserna till julfirandet. Den svenska Lucian är en blandning av både förkristna och kristna figurer och denna tradition har spridit sig till andra nordiska länder, och i viss mån också utanför Norden. Lucia är ett helgon i den kristna traditionen (i romersk-katolska kyrkan liksom i den ortodoxa) med ursprung från Sicilien. Dagens nordiska luciafirande har dock föga gemensamt med helgonkulten. Namnet Lucia kommer från latinets lux, vilket betyder ljus.