Sidan innehåller annonslänkar
Guirma

Tomteluva för Barn Deluxe - One size


Jämför produkt Tomteluva för Barn Deluxe - One size online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tomteluva för Barn Deluxe - One size i kategorin Maskerad här hos oss.

Produktinformation

När ditt barn inte nöjer sig med vilken tomteluva som helst! Denna tomtemössa med extra bred trim av vitt fluff kommer verkligen bli som pricken över iet till ditt barns juldräkt?

Maskerad

En maskerad är en festlighet under vilken gästerna klär ut sig på olika sätt. Det är sedvanligt att man döljer delar av eller hela ansiktet.

Från kunskapsbanken

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur

Barn

En människa är ett barn från födelsen till pubertetens inträde. Ett barn av kvinnligt kön kallas flicka, tjej eller tös, och ett barn av manligt kön kallas pojke, påg, kille, grabb, pojk eller gosse.