Sidan innehåller annonslänkar
YOGI TEA

Alkaline Herbs

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Yogi Tea Alkaline är ett basiskt te framställt av en sammansättning milda aromatiska örter maskros och lavendel som ger både fin smak och doft. I vår moderna tid då allting går så snabbt är det inte alltid lätt att få i sig balanserade och basiska måltider. Men det är ändå viktigt att du medvetet och uppmärksamt tar hand om dig själv. Om du unnar dig att njuta av detta basiska te framställt på en sammansättning av aromatiska örter, kommer du att återfå din inre balans och kunna ta del av bästa naturliga ingredienser. Underbara milda örter som maskros och väldoftande lavendel ger detta te dess egna och speciella karaktär. Ett te som smakar så bra kommer att få dig att önska ännu en kopp. Om ingredienserna Lavendelblomma - återfinns vilt runt hela Medelhavet men odlas över hela världen. Lavendel har en kryddigt besk och lätt bitter smak och innehåller värdefulla eteriska oljor. Maskros - En av våra mest kända och spridda vilda växter och ses ofta som ogräs. Bladen smakar mycket aromatiskt de har en syrlig och lite bitter smak som passar perfekt i sallader, smoothies och naturligtvis också i läckra teer. Citrongräs - Citrongräs innehåller eteriska oljor och har en kraftig citronfräsch smak. Växten tillhör grässläktet och används huvudsakligen i det asiatiska köket.


Beställ Alkaline Herbs på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alkaline Herbs inom kategorin Mat Dryck.

Kategori: Mat Dryck
Artikelnummer: 128456
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mat

Mat är en substans som intages av organismer för att förskansa sig näring och syftar vanligen på de näringsmedel som människor äter, kallad livsmedel. Mat är oftast av animaliskt eller vegetabiliskt ursprung, men flera undantag finns. Mat är inte bara fysiologiskt nödvändigt för mänsklig överlevnad utan har också många viktiga sociala och kulturella funktioner. Mat omgärdas ofta av sociala, kulturella och religiösa konventioner som i varierande grad reglerar vad som äts, samt var och hur det äts. Det är vanligt att konventionerna varierar i olika delar av världen och för olika samhällsklasser. En del konventioner är direkt relaterade till frågor om hur man bör handskas med mat för att undvika matförgiftning medan andra agerar statusmarkör för att markera en individs samhällsklass. Produktion, distribution och konsumtion har sedan mycket lång tid tillbaka varit kulturellt och socialt viktigt, men också ekonomiskt och politiskt betydelsefullt. I modern tid har dessutom mer uppmärksamhet givits även åt de miljöaspekter som är förknippade med mat och mathantering och hur matvanor påverkar folkhälsan.

Dryck

Dryck är en vätska som är avsedd att drickas. Drycker kan vara mer eller mindre törstsläckande. Den viktigaste drycken är vatten, som är livsnödvändig för alla levande organismer. En stor del av människans kropp består av vatten som är ett lösningsmedel för många ämnen i kroppen. En vuxen människa behöver omkring två liter vatten dagligen. Så gott som alla andra drycker, såsom saft, läsk, mejeridrycker och alkoholdrycker, innehåller vatten. Alkoholdrycker är drycker som innehåller etanol. I stora mängder orsakar de berusning, ett fysiologiskt tillstånd som påverkar psyket och beteendet. Det är vanligt att försäljning av alkoholdrycker, speciellt till unga människor, begränsas av lagar. Konsumtion av alkoholdrycker är dock inom många kulturer speciellt viktig vid många social evenemang. Människor som inte är laktosintoleranta, kan konsumera mjölk även efter barndomens slut. Denna laktostolerans är särskilt vanlig i västvärlden och unik i naturen. Mjölken kommer främst från kor och bidrar med ett tillskott av näring och ämnen som kalcium.