Sidan innehåller annonslänkar

Ceylon Kanelpulver EKO

Beställ Ceylon Kanelpulver EKO på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ceylon Kanelpulver EKO inom kategorin Mat Dryck.

Produktinformation

Superfruit ekologiskt Ceylon kanelpulver från Madagaskar med ett naturligt innehåll av kalcium. Bra till bakning och matlagning.

Barken till vårt ekologiska Ceylon kanelpulver är odlat på Madagaskar och har en underbar doft och smak. Superfruit Ceylon kanel har ett naturligt inehåll av kalcium.

Se gärna också

Whey Protein Bar

Kleen Whey Protein Bar är en svensktillverkad proteinbar av ekologisk vassle utan sötningsmedel och onödiga tillsatser. Finns i flera goda smaker. Kleen Whey Protein Bar är en är proteinbar tillverkad i Sverige av ekologisk vassle från fritt betande kor, sötade med ekologisk honung och lite tapioca kostfiber. De innehåller hela 28% protein per bar vilket gör dem perfekt som påfyllning efter träning eller när hungern säter in. Barerna är smaksatta med ingredienser som för tankarna till bakverk och godsaker och sedan överdragen med god mörk choklad som ger en perfekt kontrast. Kleen Whey Protein Bar är en svensktillverkad proteinbar utan sötningsmedel och onödiga tillsatser med 38 % ekologiska ingredienser. Kleen Whey Protein Bar finns i 4 goda smaker: Blueberry Pie som är smaksatt med kakaosmör, vanilj och riktiga blåbär. Choco Moca Loco som är smaksatt med kakao, vanilj och kaffe. Raspberry Cave är smaksatt med kakaosmör, vanilj och riktiga hallon. överdragen med god mörk choklad Choco Plenty Minty som är smaksatt med mint och choklad.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Sthål

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Le Creuset

Se alla produkter
Kittlar

Kittlar från Le Creuset

Se alla produkter