Sidan innehåller annonslänkar

Chagapulver EKO

Beställ Chagapulver EKO på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chagapulver EKO inom kategorin Mat Dryck.

Produktinformation

Superfruit" s Chagapulver är framställt av svart chagasvamp/sprängticka (Inonotus obliquus). Japanerna kallar chaga för " skogens diamant" och kineserna kallar den " kungen av växter" .

Chaga har en mild smak av vanilj och passar utmärkt att användas för att göra en god kopp varmt te. Teet kan också kylas för att sedan användas som bas i smoothies.

Se gärna också

Whey Protein Bar

Kleen Whey Protein Bar är en svensktillverkad proteinbar av ekologisk vassle utan sötningsmedel och onödiga tillsatser. Finns i flera goda smaker. Kleen Whey Protein Bar är en är proteinbar tillverkad i Sverige av ekologisk vassle från fritt betande kor, sötade med ekologisk honung och lite tapioca kostfiber. De innehåller hela 28% protein per bar vilket gör dem perfekt som påfyllning efter träning eller när hungern säter in. Barerna är smaksatta med ingredienser som för tankarna till bakverk och godsaker och sedan överdragen med god mörk choklad som ger en perfekt kontrast. Kleen Whey Protein Bar är en svensktillverkad proteinbar utan sötningsmedel och onödiga tillsatser med 38 % ekologiska ingredienser. Kleen Whey Protein Bar finns i 4 goda smaker: Blueberry Pie som är smaksatt med kakaosmör, vanilj och riktiga blåbär. Choco Moca Loco som är smaksatt med kakao, vanilj och kaffe. Raspberry Cave är smaksatt med kakaosmör, vanilj och riktiga hallon. överdragen med god mörk choklad Choco Plenty Minty som är smaksatt med mint och choklad.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Tareq Taylor

Se alla produkter
Burkar matlagning

Burkar matlagning från Rörstrand

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Eva Solo

Se alla produkter