Sidan innehåller annonslänkar

Goji Choklad EKO

Beställ Goji Choklad EKO på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Goji Choklad EKO inom kategorin Mat Dryck.

Produktinformation

Gojibären innehåller Omega 3 & 6, Betakaroten, Zeaxanthin, Lutein, Kalium, Polysackarider, Vitamin B1, B2, B3 och C, Kalcium, Krom, Koppar, Magnesium, Järn, Mangan, Fosfor, Selen, Natrium, Zink, Kostfiber, 18 av 20 aminosyror och sammanlagt 23 spårämnen. Superfruits Gojibär kommer från Ningxia i Kina.

Det är en självstyrande region i nordcentrala Kina som är känd just för att de finaste Gojibären i världen växer där. Regionen kallas även " Gojibärens hem" . .

Se gärna också

MCT Olja C8 Eko -15%

MCT står för Medium Chain Triglycerides och är en unik form av fett. Det unika ligger i fettsyrans kortare kedjelängd. På grund av sin kortare kedjelängd så absorberas och förbränns MCT snabbare. MCT tas upp utan behovet av galla (gallan behövs för andra fettsyror) från tarmen direkt till vårt blod via portådern som är på väg till levern. De längre fettsyrorna går via lymfan för att därefter ta sig till levern. MCT omvandlas därefter i levern direkt till energi i form av ketoner. Ketoner är ett av två ämnen som hjärnan kan använda för energi (glukos är det andra). C8 (kaprylsyra) och C10 (kaprinsyra) kombineras ofta ihop. Men det är C8 som är premium. Ren C8 tas upp lättare av magen och kan därefter tas upp av blodet och omvandlas till energi på snabbast möjliga sätt. Kaprylsyran är också den som visat bäst resultat i studier. Det är kaprylsyran som är mest ketogen av de båda vilket resulterar i en större produktion av ketoner. Därför är C8 den optimala fettsyran för den som vill ha en snabb energi och passar bra kring träning eller vid en kost som är lägre på kolhydrater.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Contigo

Se alla produkter