Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Bestick 4 delar Move

Beställ Gefu - Bestick 4 delar Move på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Bestick 4 delar Move inom kategorin Matbestick styck.

Produktinformation

Glöm allt vad engångsbestick heter och skaffa detta smarta bestickset i rostfritt stål. Ett perfekt set att ha med sig i väskan för en måltid på stranden eller ge i present till den som gärna vandrar i fjällen och måste hålla packningen lätt.

Tack vare det smidiga etuiet behöver man inte oroa sig för att diska sina bestick direkt utan kan smidigt stoppa ner det i väskan utan risk för nedsmutsning av resterande packning. Tål maskindisk. .

Se gärna också

Aida - RAW Matsked 4-pack Rostfritt stål -25%

Matsked 4-pack från Aida. Passar både vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Setet finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matbestick styck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Wellmark

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Nybro Crystal

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Nachtmann

Se alla produkter