Sidan innehåller annonslänkar

Gense - CPB 2091 Bordskniv

Beställ Gense - CPB 2091 Bordskniv på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gense - CPB 2091 Bordskniv inom kategorin Matbestick styck.

Produktinformation

CPB bordskniv i äkta silver från Gense. Design Carl Philip Bernadotte.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Aida - RAW Matsked 4-pack Svart -25%

Matsked 4-pack från Aida. Passar både vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Setet finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matbestick styck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffetegods

Kaffetegods från Spode

Se alla produkter
Belysning övrigt

Belysning övrigt från Gynning Design

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Miyabi

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från NEW NORDIC

Se alla produkter