Gense - Dorotea Night Matkniv/Gaffel 2+2 delar

Beställ Gense - Dorotea Night Matkniv/Gaffel 2+2 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gense - Dorotea Night Matkniv/Gaffel 2+2 delar inom kategorin Matbestick styck.

Produktinformation

Svarta bestick från Gense, designade av Monica Förster. Besticket har en solid, balanserad form där formen ligger i konturen och bestickets karaktäristiska rundade avslut.

Se gärna också

Aida - RAW Kaffesked 4-pack Rostfritt stål -25%

Kaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Kaffeskeden finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matbestick styck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Thomas

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Nachtmann

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Table Top Stories

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Morris & Co

Se alla produkter