Gense - Focus Steel Skaldjursgaffel 4-pack

Jämför produkt Gense - Focus Steel Skaldjursgaffel 4-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gense - Focus Steel Skaldjursgaffel 4-pack i kategorin Matbestick styck här hos oss.

Produktinformation

Skaldjursgaffel med en modern design, formgiven av Pierre Forssell för Gense. Kommer i fin presentförpackning i set om fyra gafflar. .

Se gärna också

Robert Welch - Skye Stekkniv 23,6 cm -25%

Sky stekkniv från Robert Welch har en spegelblank yta i rostfritt stål och är det perfekta besticket att duka fram när det serveras kött. Knivens hårda och tandade blad skär enkelt igenom råvaran och det avsmalnande handtaget med vackert linjemönster ger ett bekvämt grepp.

Smörkniven Sky från Robert Welch är tillverkad i rostfritt stål med spegelblank yta och blir ett fint komplement till dukningen. Smörkniven har ett vackert texturerat handtag som reflekterar ljuset fint och fulländar knivens eleganta design.

Sky-serien är en samling eleganta och unika bestick som genomsyras av modern design. Kännetecknande för serien är bestickens handtag som har ett vackert ytmönster inspirerat av silversmedens teknik då hammaren används för att hyvla fram ett linjerat mönster. En kollektion som med sin välbalanserade utformning ger ett bekvämt grepp och förgyller såväl vardagsmåltiderna som de mer festliga. Alla bestick är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för att ge en sådan fin skärpa som möjligt. Rengörs enkelt i diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matbestick styck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Kosta Boda

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Sthål

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Aida

Se alla produkter
Muggar

Muggar från House Doctor

Se alla produkter