Sidan innehåller annonslänkar

Gense - Nobel Fiskkniv Guld

Beställ Gense - Nobel Fiskkniv Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gense - Nobel Fiskkniv Guld inom kategorin Matbestick styck.

Produktinformation

Unik kniv designad av Gunnar Cyrén inför Nobelprisets 90-årsjubileum. Serien Nobel guld är tillverkad i förgyllt rostfritt stål och sätter verkligen guldkant på dukningen.

Se gärna också

Aida - RAW Kaffesked 4-pack Rostfritt stål -25%

Kaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Kaffeskeden finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matbestick styck

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från SUPERFRUIT

Se alla produkter
Lock

Lock från de Buyer

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Zwiesel

Se alla produkter