Tramontina

Tramontina - Churrasco Grillbestick Gaffel 21,5 cm Rostfritt


Jämför produkt Tramontina - Churrasco Grillbestick Gaffel 21,5 cm Rostfritt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tramontina - Churrasco Grillbestick Gaffel 21,5 cm Rostfritt i kategorin Matbestick styck här hos oss.

Produktinformation

En grillgaffel i rostfritt stål av högsta kvalitet från Tramontina.Denna gaffel är tillverkad i rostfritt stål 18/0 av högsta kvalitet. Trähandtaget är tillverkat med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest!Biffgaffeln är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning

De tillverkar produkter som både förenklar och förbättrar själva grillandet och även bestick och serveringsartiklar som hjälper till att på bästa sätt njuta av resultatet av grillningen.Bra bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag och detta grillbestick är rejält både i storlek och kvalitet för att kunna äta kött och det du grillat på bästa sätt. Gaffeln har en längd på 21,5 cm.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag.