Gense

Gense - SÅLD "Rosenholm" Kaffeskedar 9 st

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

9 st kaffeskedar ur serien "Rosenholm" från Gense med fodral till. Btuksslitage Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Gense - SÅLD "Rosenholm" Kaffeskedar 9 st online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gense - SÅLD "Rosenholm" Kaffeskedar 9 st i kategorin Matbestick här hos oss.

Kategori: Matbestick
Artikelnummer: 136028
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.