Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Matförvaring BIO 0,45 L

Beställ GastroMax - Matförvaring BIO 0,45 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Matförvaring BIO 0,45 L inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

GastroMax Matförvaring BIO 0,45 liter. Mindre matlåda i lagom storlek för soppor eller mindre mängder matrester.

Den runda behållaren är lufttät vilket säkerställer att maten håller sig fräsch under lång tid.Tillverkad av biobaserad plast som framställts av sockerrör. Denna typ av plast ger över 80% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Behållaren tål att frysas och diskas i maskin.

Se gärna också

Modern House - Max Matlåda 1 L Svart

Matlådan Max i aluminium med en volym på 1 L från det norska hemföretaget Modern House.

Ta enkelt med dig en färdigpackad lunch till jobbet eller skicka i väg ditt knytte på utflykt med en väl förberedd matsäck med denna tåliga matlåda i klassisk utformning från Modern House. Matlådan Max är tillverkad i hållbar aluminium och har ett fastspännbart lock som gör att din packade matsäck håller sig på plats utan någon risk för spill i ryggsäcken eller väskan. Efter en lyckad arbetsdag där lunchen självklart har varit huvudpunkten kan matlådan enkelt rengöras i diskmaskinen vilket är perfekt när man är trött efter jobbet, men har du lite extra tid eller energi över så mår den dock ännu bättre efter en handdiskning vilket hjälper till med att hålla färgen kvar. Matlådan har en volym på 1 L och mäter 18x12x5 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter
Traktörpannor

Traktörpannor från Scanpan

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Blomus

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter