SISTEMA - Bake It Förvaringslåda 2,4 L med kopp

Jämför produkt SISTEMA - Bake It Förvaringslåda 2,4 L med kopp online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten SISTEMA - Bake It Förvaringslåda 2,4 L med kopp i kategorin Matlådor här hos oss.

Produktinformation

Sistemas behändiga serie Bake It är perfekt för att förvara alla dina bakningsingredienser i. Med den smidiga öppningen av locket och det ergonomiska greppet har bakning aldrig varit lättare.

Bake It finns i flera praktiska storlekar och är stapelbara så den tar minimal plats i köket. Med andra ord en mycket användbar förvaring för socker, mjöl, gryn, nötter, m.m.Alla Sistemas produkter är 100% fria från BPA, Phtalater och andra skadliga ämnen. .

Matlådor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Hay - Sowden Borosilikat Burk 8x11 cm Grön

Matlådor från Hay

Här har vi samlat Matlådor från Hay.
Upp till 54% rabatt
Light My Fire - Snap Box Oval 2-pack Sandy Green/Dusty Pink

Matlådor från Light My Fire

Här har vi samlat Matlådor från Light My Fire.
Upp till 50% rabatt
Lékué - Stretchlock 15 cm Transparent

Matlådor från Lékué

Visa produkter inom Matlådor från Lékué.
Upp till 50% rabatt
Eva Solo - Förvaringsburk 20 cm

Matlådor från Eva Solo

Visa produkter inom Matlådor från Eva Solo.
Upp till 50% rabatt
Modern House - Max Matlåda 1 L Mörkgrå

Matlådor från Modern House

Utforska allt inom Matlådor från Modern House.
Upp till 50% rabatt
Nuts Innovations - Överdrag Skål 3-pack Denimprint

Matlådor från Nuts Innovations

Här har vi samlat Matlådor från Nuts Innovations.

Se gärna också

Martinex - Mumin Papaya Plåtburk Rund

Rund plåtburk med en diameter på 14 cm som pryds av ett färgglatt Muminmotiv från Martinex.

Förvara precis vad du vill på ett riktigt färgglatt sätt med denna plåtburk med Muminmotiv från Martinex. Denna lilla plåtburk med medföljande lock är perfekt för tät förvaring av allt från kryddor, kaffe och te till syprylar och annat smått och gott – här sätter bara fantasin gränserna! Plåtburken från Martinex Papaya-serie har designats i samarbete med Muminvarumärket och på burkens sidor hittar vi en vacker illustration föreställandes flera av karaktärerna från Mumindalen omgivna av exotisk frukt i alla dess former. Plåtburken gör sig perfekt i kombination med andra artiklar och burkar från Martinex kollektion, men fungerar även självklart utmärkt solo. Burken har en diameter på 14 cm samt en höjd på 10 cm och för rengöring rekommenderas handdisk samt noggrann torkning efteråt för optimalt resultat.

Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023