SISTEMA - Bake It Mini Förvaringslåda 285 ml

Beställ SISTEMA - Bake It Mini Förvaringslåda 285 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten SISTEMA - Bake It Mini Förvaringslåda 285 ml inom kategorin Matlådor.

Produktinformation

Sistemas serie Bake It Mini är perfekt för att förvara alla dina mindre bakningsingredienser som nötter, strössel och torkad frukt. Med den smidiga öppningen av locket och det ergonomiska greppet har bakning aldrig varit lättare.

Matlådor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Hay - Sowden Borosilikat Burk 8x11 cm Grön

Matlådor från Hay

Här har vi samlat Matlådor från Hay.
Upp till 54% rabatt
Light My Fire - Snap Box Oval 2-pack Sandy Green/Dusty Pink

Matlådor från Light My Fire

Här har vi samlat Matlådor från Light My Fire.
Upp till 50% rabatt
Lékué - Stretchlock 15 cm Transparent

Matlådor från Lékué

Visa produkter inom Matlådor från Lékué.
Upp till 50% rabatt
Eva Solo - Förvaringsburk 20 cm

Matlådor från Eva Solo

Visa produkter inom Matlådor från Eva Solo.
Upp till 50% rabatt
Modern House - Max Matlåda 1 L Mörkgrå

Matlådor från Modern House

Utforska allt inom Matlådor från Modern House.
Upp till 50% rabatt
Nuts Innovations - Överdrag Skål 3-pack Denimprint

Matlådor från Nuts Innovations

Här har vi samlat Matlådor från Nuts Innovations.

Se gärna också

Zwilling - Vakuumbox Borosilikatglas Rektangulär M 0,9 l -12%

Med denna vakuumbox i tåligt borosilikatglas från Zwilling kan du förvara matrester, storkok och andra råvaror i både kyl och frys i flera dagar men ändå alltid njuta av fräsch, närings- och smakrik mat. Vakuumfunktionen ser nämligen till att maten bevarar alla aromer och vitaminer upp till 5 gånger längre än traditionella metoder. Med denna vakuumbox i storlek medium kan du se till att god mat alltid finns hemma, redo att värmas på hemma eller för att tas med till kontoret eller på resan! Förbered en läcker sallad och njut av en krispig och färggrann sådan, eller tillred en mustig soppa som är full med aromer och kryddiga smaker.

Fyll din vakuumbox med önskad råvara eller mat, stäng locket, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och tryck på munstyckets knapp för att suga ur luften. På några få sekunder har du vakuum förvarat innehållet och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Denna vakuumbox i glas tål både frys och kyl samt diskmaskin. Den går även utmärkt att värma i mikrovågsugn och ugn då den är värmetålig upp till 180 °C. Vakuumfunktionen ser även till att din mat inte påverkas av frysskador. Med den här i ditt hem har du alltid färsk och välsmakande mat tillgänglig i både kyl och frys! Vakuumpumpen säljes separat.

Men det tar inte slut där, underlätta vardagen och minska matsvinnet ytterligare med den kostnadsfria appen Zwilling Culinary World. Med denna app kan du skanna QR-koden på behållarens lock och därmed spåra vad du har hemma samt få en påminnelse när det är dags att tillaga maten du har sparat, innan den blir gammal – innovativt, modernt och enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023