Sidan innehåller annonslänkar
Rörstrand

Rörstrand - "Aslög" Tallrikar 3 st

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tallrikar "Aslög", 2 st mattallrikar, 1 st djup tallrik. (1962-69). Proveniens Albin Kristensson. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Rörstrand - "Aslög" Tallrikar 3 st på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Rörstrand - "Aslög" Tallrikar 3 st inom kategorin Mattallrikar.

Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 135811
Visa fler

Från kunskapsbanken

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.