Sidan innehåller annonslänkar
Viski

Viski - Warren Jigger Cantebury Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till. Ett timglasformat drinkmått. Den har en snygg polerad svart blank yta av rostfritt stål. Mäter upp till 6 cl.


Beställ Viski - Warren Jigger Cantebury Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Warren Jigger Cantebury Svart inom kategorin Måttbägare.

Läs mer...
Kategori: Måttbägare
Artikelnummer: 108129
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Påskdekorationer

Påskdekorationer från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Te

Te från Lykke kaffegårdar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Domino

Domino är ett spel med spelbrickor försedda med prickar, liknande de som finns på tärningar, i två grupper på vardera kant. Spelet går ut på att lägga brickorna med samma mönster mot varandra.

Blaster

Blaster (även känd som MSBlast och Lovsan) var en internetmask som spreds till datorer som körde Microsofts operativsystem Windows XP och Windows 2000 under augusti 2003. Masken uppmärksammas och började spridas vilt för första gången 11 augusti 2003. Blaster började 15 augusti skicka stora mängder SYN-paket till windowsupdate.com och därmed åstadkomma en DDoS-attack mot webbplatsen. Konsekvenserna blev minimala eftersom den domän som attackerades var windowsupdate.com istället för windowsupdate.microsoft.com som domänen var omdirigerad till. Microsoft stängde ner sajten temporärt för att minimera potentiella effekter från masken. Masken spreds genom att exploatera en buffertöverskridning i DCOM RPC-tjänsten. En patch fanns dock tillgänglig en månad tidigare i uppdateringen MS03-026, och senare i MS03-039.