Sidan innehåller annonslänkar

Caso - Isbitsmaskin Icemaster Pro

Jämför produkt Caso - Isbitsmaskin Icemaster Pro online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caso - Isbitsmaskin Icemaster Pro i kategorin Mattork här hos oss.

Produktinformation

Icemaster Pro är en elegant och smart ismaskin från tyska Caso. Ismaskinen producerar två storlekar av isbitar och gör upp till ett halvt kilo isbitar i timmen och är därmed en perfekt maskin att ha hemma vid fester eller för de varma sommardagarna.

Se gärna också

Graef - Svamptork / Frukttork 10 brickor 35 cm Svart/Stål -20%

Denna mattork från Graef är en riktigt stor och kraftfull hjälpreda i köket när du ska till och torka mat. Med sina hela 10 brickor får du plats med en riktigt stor svampskörd eller en hel kasse apelsiner. Att torka mat är ett mycket smart sätt att konservera mat och att minska matsvinnet. Prova även grönsaker, bär eller örter - bara din fantasi sätter gränser.

En värmare, fläkt och termostat håller en stabil temperatur konstant och jämnt fördelad i maskinen. Mattorken är kompakt, snabb och drar väldigt lite ström. Genom att torka och torka av minskar du även matsvinnet och öppnar upp för helt nya möjligheter för matlagning, med en svamptork/mattork kan du lagra mat som annars skulle ha slängts, det är också hälsosamt, då du kan få mer vitamininnehåll per gram från torkad frukt och grönt. Oavsett om du vill ha något nytt i din matlagning eller helt enkelt vill kunna lagra din mat längre är denna maskin ett fantastiskt tillskott.

- 10 stycken BPA-fria plasttråg på 29,5x36,5 cm
- Temperaturinställning från 30-70 °C
- Timer upp till 40 timmar
- Torkyta 1,08 m²

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Solstickan

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Svanefors

Se alla produkter
Kvarnset

Kvarnset från Tareq Taylor

Se alla produkter