Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Citruspress 0,3 L

Beställ GastroMax - Citruspress 0,3 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Citruspress 0,3 L inom kategorin Måttsatser.

Produktinformation

Modern citruspress med tydliga markeringar och transparent underdel. Spiralformad överdel gör det enkelt att pressa juice ur lime eller citron.

Stapelbar med hällvänlig, droppfri pip. Gjord i BPA-fri plast och tål diskmaskin. .

Se gärna också

Kockums - Måttbringare 0,7 L Grön -25%

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Måttsatser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gustavsberg

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Spode

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från HELHETSHÄLSA

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från PotteryJo

Se alla produkter