Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Måttkanna 0,5 L

Jämför produkt GastroMax - Måttkanna 0,5 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Måttkanna 0,5 L i kategorin Måttsatser här hos oss.

Produktinformation

Hushållsmått med tydliga mått som mäter upp till 0,5 liter. Perfekt komplement till köket för den som gillar att baka. .

Se gärna också

Kockums - Måttbringare 0,7 L Gul -25%

Såskanna från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som även kan användas som som måttbringare. Kallnar såsen vid middagsbordet är det bara att värma upp den direkt på spisen eller i ugnen. Inuti kannan finns det en tydlig gradering som underlättar och hjälper dig till att lyckas med din matlagning.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kärlen tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Måttsatser

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Kvarnset

Kvarnset från Le Creuset

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Le Creuset

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Boska Holland

Se alla produkter