Sidan innehåller annonslänkar

Shot-sprutor, 6 st

Beställ Shot-sprutor, 6 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Shot-sprutor, 6 st inom kategorin Midsommar.

Produktinformation

Att svepa en shot är gammalt, nu ska det sprutas in shots istället! Detta sexpack med tomma sprutor kan du göra massor av härliga sorters av shots i och de är ett utmärkt tillbehör till festen och till maskeradkläderna när du är en sjuksköterska eller läkare. Doktor ordinerar shots, minst 6 st av härliga smaker. Säljes i 6-pack.

Se gärna också

Tyrolerklänning, gul/grön/vit S

Stick ut lite extra på oktoberfesten i denna snygga färgstarka tyrolerklänningen i gult, grönt och vitt. Den fina tyrolerdräkten har ett vitt litet förkläde fastytt framtill och klänningen har snörning likt en korsett på framsidan.Denna tyrolerklänningen passar bra att bära hela sommaren med dess fina sommarfärger och när du skålar glasen på skördesfesten i september kommer alla jubla högt. Komplettera oktoberfestklänningen med en tyrolerhatt och snygga stay-up strumpor eller nätstrumpor som på bilden och du har en komplett outfit för Oktoberfesten.Klänningen finns i flera storlekar, följ storleksguiden för att hitta just din storlek. Tvättråd: Endast handtvätt / max 30 grader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023