Caso - Mikrovågsugn Ceramic Chef Silver/Svart

Beställ Caso - Mikrovågsugn Ceramic Chef Silver/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Caso - Mikrovågsugn Ceramic Chef Silver/Svart inom kategorin Mikrovågsugnar.

Produktinformation

Casos Mikrovågsugn MCG30 Ceramic Chef är en exklusiv mikro med många extraordinära funktioner. Utöver mikrovågsfunktionen kan den användas som grill, till bakning, tining av livsmedel m.m.

Den är utrustad med riktig konvektions varmluft, samma varmluft som i en vanlig varmluftsugn, vilket gör den till ett perfekt komplement för en vanlig ugn. Ceramic Chef mikrovågsugn har en keramisk botten som gör att värmen reflekterar runt i ugnen och fördelar värmen bättre om man jämför med den klassiska glasplattan.

Söker du efter en mikro som har möjlighet att göra det där lilla extra är denna någonting för dig. Koppla av medan barnen lagar sitt eget mellanmål, baka din favoritkaka på bara några minuter eller tina upp en bagel från frysen.

Maskinen sköter jobbet. Mikrovågsugn erbjuder mycket plats och du kan även ha fyrkantiga tallrikar i den.

Den har också en grillfunktion och bör värmas upp som en vanlig ugn vilket gör att din mat får samma effekt som om du faktiskt hade tillagat din mat i ugnen. Välj mellan 10 olika nivåer, 9 automatiskt valbara program, 4 kombinationsprogram med varmluft och mikro och 2 kombinationsprogram med grill och mikro.

Ceramic Chef mikrovågsugn är designad i rostfritt stål och har en svart/silver yta. Timern kan ställa in upp till 95 min. .

Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Ekelund

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från KitchenAid

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från Spode

Se alla produkter