Caso - Mikrovågsugn MCG25 Ceramic Chef Silver/svart

Beställ Caso - Mikrovågsugn MCG25 Ceramic Chef Silver/svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Caso - Mikrovågsugn MCG25 Ceramic Chef Silver/svart inom kategorin Mikrovågsugnar.

Produktinformation

Mikrovågsugn MCG25 Ceramic Chef från Caso är en högkvalificerad mikrovågsugn med otroliga funktioner och är en av Casos storsäljare. Den är utrustad med keramisk botten och har en elegant skinande svart design.

Utrustad med en högeffektiv varmluftsfunktion gör att denna maskin både kan användas som supplement till en traditionell ugn och tillåter dig att variera mellan bakning, tillagning och mikrande av din mat. Den stora ytan rymmer 25 liter och ger dig plats för större fat och tallrikar och tillåter dig att vara kreativ i köket utan begränsningar.

Caso Mikrovågsugn MCG25 Ceramic Chef är dessutom utrustad med en stark grillfunktion med effekt på hela 1200 watt och du kan använda den till dina eldfasta fat. Variera mellan 9 olika automatiska program med bland annat popcorn läge och förinställt läge för varma drycker.

Du kan kombinera dina program med mikro + varmluft och mikro+ grill med ett flertal alternativ för procentsatsen av varje program. Den roterande glasbrickan ingår tillsammans med ett metallgaller.

Denna mikrovågsugn är klassisk 2 i 1 produkt och är perfekt för dig som vill kunna multi aktivera med din maskin och använda i flera användningsområden utan begränsningar. Nyttja även deras 2 år garanti av denna produkt.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Byon

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Bungalow

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Rörstrand

Se alla produkter