Vitamix

Vitamix - Tritankanna 2 L för TNC 5200 Wet Blade

Kontrollera pris

Köp nu

Extrakanna från Vitamix. Kannan har samma virvelfunktion som kannan som följer med blendern men är mindre. Rymmer 2 liter och är tillverkad av slitstark tritanplast. Passar till TNC 5200.


Beställ Vitamix - Tritankanna 2 L för TNC 5200 Wet Blade på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Tritankanna 2 L för TNC 5200 Wet Blade inom kategorin Mixers Tillbehör.

Läs mer...
Kategori: Mixers Tillbehör
Artikelnummer: 100609
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dukar

Dukar från Chamois

Se alla produkter
Kryddförvaring

Kryddförvaring från Click and Grow

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.