Vitamix

Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för Pro 750

Kontrollera pris

Köp nu

Extrakanna från Vitamix. Kannan har samma virvelfunktion som kannan som följer med blendern men är mindre. Rymmer 2 liter och är tillverkad av slitstark tritanplast. Passar till Vitamix Blender Pro 750.


Beställ Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för Pro 750 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Tritankanna 2 L Wet Blade för Pro 750 inom kategorin Mixers Tillbehör.

Läs mer...
Kategori: Mixers Tillbehör
Artikelnummer: 100610
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Oklassificerat living

Oklassificerat living från Wesco

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Kamado Joe

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.