Vitamix

Vitamix - Tritankanna 2L för TNC 5200 wet blade

Kontrollera pris

Köp nu

Extrakanna från Vitamix. Kannan har samma virvelfunktion som kannan som följer med blendern men är mindre. Rymmer 2 liter och är tillverkad av slitstark tritanplast. Passar till TNC 5200.


Beställ Vitamix - Tritankanna 2L för TNC 5200 wet blade på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix - Tritankanna 2L för TNC 5200 wet blade inom kategorin Mixers Tillbehör.

Läs mer...
Kategori: Mixers Tillbehör
Artikelnummer: 100609
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kaffe

Kaffe från Lykke kaffegårdar

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Rörstrand

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Durkslag

Ett durkslag (sköljare) är en grövre sil. I botten och på sidorna finns hål som släpper igenom vätskan. Ordet durkslag kommer från tyskans durchschlagen, som betyder slå igenom. Durkslaget är ett köksredskap som bland annat används för sköljning av sallad och för att separera kokvatten från pasta. Det tillverkas vanligen i lättmetall eller plast och kan ofta stå balanserad på sin botten. Det finns även kastruller med integrerade durkslag. Durkslag har tillverkats av flera olika material genom åren, till exempel keramik, koppar, mässing, plast eller bleck.Fram till 1900-talet var det vanligt att durkslag tillverkades av plåt, som genomborrades och förzinkades. Dessa hål var vanligen i form av exempelvis blommönster. I Asien förekommer regelmässigt durkslag som är bredare än de vanliga europeiska, och som är gjorda av bambu, likt zaru. I Sverige har durkslag använts i högreståndsmiljöer sedan mitten av 1500-talet medan de ännu var ovanliga bland allmogen på 1700-talet.I svenska språket är ordet "durkslag" belagt sedan 1613.

200

200 (CC) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.