Gejst

Gejst - Nivo Hylla A 64 cm Ljus ek/Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Nivo hylla A är designad av Böttcher & Kayser för danska Gejst. Hyllans funktion såväl som dess form och uttryck har varit i fokus i formgivningsprocessen. Detta resulterade i den minimalistiska vägghyllan med tre plan i stilren design. De rena linjerna, utan några synliga skruvar, ger ett fräscht och elegant intryck. Hyllan Nivo är både snygg och praktisk som förvaring i exempelvis köket eller vardagsrummet. Välj mellan svartmålade hyllplan i stål med svart askträ eller vitmålade hyllplan i stål med naturfärgad ek. Kombinera gärna med någon av de andra Nivo-hyllorna A-H.


Jämför produkt Gejst - Nivo Hylla A 64 cm Ljus ek/Vit online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gejst - Nivo Hylla A 64 cm Ljus ek/Vit i kategorin Möbler övrigt här hos oss.

Kategori: Möbler övrigt
Artikelnummer: 132352
Visa fler

Från kunskapsbanken

A

A [ɑː]  är den första bokstaven i det moderna latinska alfabetet.

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.