Gejst - Nivo Hylla D 118 cm Svart ask/Ask

Jämför produkt Gejst - Nivo Hylla D 118 cm Svart ask/Ask online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gejst - Nivo Hylla D 118 cm Svart ask/Ask i kategorin Möbler övrigt här hos oss.

Produktinformation

Nivo Hylla D är designad av Böttcher & Kayser för danska Gejst. Hyllans funktion såväl som dess form och uttryck har varit i fokus i formgivningsprocessen.

Detta resulterade i den minimalistiska hyllan med två plan i stilren design. De rena linjerna, utan några synliga skruvar, ger ett fräscht och elegant intryck.

Hyllan Nivo är både snygg och praktisk som förvaring i alla hemmets rum. Välj mellan svartmålade hyllplan i stål med svart askträ eller vitmålade hyllplan i stål med naturfärgad ek.

Se gärna också

Marimekko - Traystand Brickbord Underrede 50 cm Trä -36%

Brickbord i ekträ som mäter 48,5x47 cm och är kompatibelt med Marimekkos serveringsbrickor som mäter 46 cm i diameter.

Varför inte göra frukosten-på-sängen fulländad med detta praktiska brickbord från Marimekko? Detta robusta brickbord är perfekt för dig som vill förvandla din Marimekko-bricka till en vackert mönstrad bordsskiva, och tillsammans kan de användas som allt från sidobord till dekorativt hallbord. Brickbordet är gjort helt i ekträ och kan vikas ihop för praktisk förvaring.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Möbler övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från Brabantia

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från LAVERA

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Spode

Se alla produkter
Ströare

Ströare från Vintage

Se alla produkter