Gejst - Nivo Hylla H 172 cm Svart Ask/Svart

Beställ Gejst - Nivo Hylla H 172 cm Svart Ask/Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Nivo Hylla H 172 cm Svart Ask/Svart inom kategorin Möbler övrigt.

Produktinformation

Nivo Hylla H är designad av Böttcher & Kayser för danska Gejst. Hyllans funktion såväl som dess form och uttryck har varit i fokus i formgivningsprocessen.

Det resulterade i denna minimalistiska hylla i två plan i stilren design. De rena linjerna, utan några synliga skruvar, ger ett fräscht och elegant intryck.

Hyllan Nivo är både snygg och praktisk som förvaring i alla hemmets rum. Välj mellan svartmålade hyllplan i stål med svart askträ eller vitmålade hyllplan i stål med naturfärgad ek.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Fenja Blomlåda 2 stycken Blå -50%

Fenja blomlåda från Broste Copenhagen kommer i ett set om två, och är snygga att placera ihop, eller isär för att hålla ihop inredningen på olika ställen i ett rum. Den lite hårda, industriella, känslan, balanseras upp av den snygga pudriga färgen. De finns i flera olika nyanser.

Skapa en liten kryddträdgård i köket, eller ha blommor i olika nivåer i rummet. Om man har ett stort fönster, eller bor på första våningen, kan dessa ställas på fönsterbrädan för att skapa ett insynsskydd. Att odla i en blomsterlåda är ett roligt sätt att skapa liv hemma. Använd gärna innerkrukor eller leca-kulor för ordentlig avrinning.

De går att använda både inomhus och utomhus, men vid utomhusanvändning slits de snabbare, och det är bra att ta in dem under vinterhalvåret.

- Kruka med ställ, set om 2
- Tillverkat i Järn
- Använd som insynsskydd

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Möbler övrigt

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från KHADI

Se alla produkter
Karaffer  Flaskor Tillbehör

Karaffer Flaskor Tillbehör från Leonardo

Se alla produkter
Knivblock

Knivblock från Eva Solo

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Ankarsrum

Se alla produkter