Sidan innehåller annonslänkar
GAF

GAF, 4 i rad bollspel

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ GAF, 4 i rad bollspel på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten GAF, 4 i rad bollspel inom kategorin Moderna Klassiker.

Kategori: Moderna Klassiker
Artikelnummer: leki_54105921

Från kunskapsbanken

24

24 (XXIV) var ett skottår som började en lördag i den julianska kalendern.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Charader

Charader är en lek som går ut på att en deltagare ljudlöst ska illustrera något enbart med hjälp av gester och kroppsspråk, som en pantomim, medan andra deltagare, ofta indelade i lag, ska gissa vad som illustreras. Deltagarna har vanligen i förväg skrivit ner det som ska illustreras på lappar, som under spelets gång dras slumpmässigt ur en behållare av den deltagare vars tur det är att gestikulera.

Moderna

Moderna, Inc., tidigare Moderna Theurapeutics, är ett amerikanskt läkemedels- och bioteknikföretag baserat i Cambridge, Massachusetts. Moderna utvecklar bland annat vaccin. Företagets enda kommersiella produkt är COVID-19 Vaccine Moderna.

Klassiker

Klassiker kan avse: Klassiker (litteratur) – litteratur som läses av generation efter generation Klassisk litteratur – den litteratur som skrevs under antiken Klassisk musik – en musikterm Klassiker (tidskrift) – en tidskrift om bilar och motorcyklar Klassiker (album av Pugh Rogefeldt) – ett musikalbum av Pugh Rogefeldt En svensk klassiker – kombinationen av fyra stora svenska långlopp Klassisk – en beteckning för något som tillhör den grekiska eller romerska antiken