Sidan innehåller annonslänkar

Glitterhatt, fedora rosa

Beställ Glitterhatt, fedora rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Glitterhatt, fedora rosa inom kategorin Möhippa.

Produktinformation

Fin rosa glitterhatt med paljetterNär du behöver en riktigt snygg glitterhatt i härlig rosa färg så är denna hatten för dig! Fira din eller dina vänners möhippa i en snygg glitterhatt när ni går på stan eller firar babyshower hemma i soffan Denna fina hatten passar till många olika temafester!Dags för schlagerfest eller discokalas så glittrar de fina paljetterna fint i dansgolvets ljus så man blir likt en discokula på festen

Se gärna också

Folieballong, bokstav guld H 86 cm

Stava till namn eller event med hög bokstavsballongARVID, MOA, MAMMA eller FESTIVAL - Med guldiga stora bokstäver kan du stava till vad du vill på kalaset. Maxa festen i eventlokalen med uppblåsta ballonger som stavar ut födelsedagsbarnets namn eller namnet på just erat event. De 86 cm höga folieballongerna har en snygg glansig yta som blänker fint i festens alla ljus och du kan rama in ett fototillfälle med fina ballonger.  Folieballonger är perfekt som heliumballonger då den specialtillverkade ballongen håller helium bra och länge så du kan ha festen under många timmar utan att de börjar dala. En folieballong håller i snitt upp till sju dagar, temperaturförändringar kan påverka livslängden.Se till att ni har ballongerna redo för nästa barnkalas med höga guldiga bokstäver som stavar ut namnet.OBSERVERA: Måtten som står på förpackningen är i ouppblåst läge och varierar därmed mellan de olika bokstäverna.Uppfylld ballong är ca 86 cm hög +- någon cm beroende på bokstav.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Le Creuset

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Pillivuyt

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rig-Tig

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Smeg

Se alla produkter