Sidan innehåller annonslänkar

Ölhjälm, mixade färger

Jämför produkt Ölhjälm, mixade färger online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ölhjälm, mixade färger i kategorin Möhippa här hos oss.

Produktinformation

Ha händerna fria när du är på festen med hjälp av en ölhjälm, med denna smidiga hjälmen på huvudet slipper du själv stå och hålla i den kalla ölen utan du sätter den lätt uppe i hjälmen och stoppar i slangen, nu kan du dricka utan att behöva anstänga dig och du dricker från två burkar samtidigt så det räcker längre.Du kan självklart testa mixa andra drycker än öl.Färgen kommer vara slumpvald, säljes styckesvis. .

Se gärna också

Folieballong, bokstav guld F 86 cm

Stava till namn eller event med hög bokstavsballongARVID, MOA, MAMMA eller FESTIVAL - Med guldiga stora bokstäver kan du stava till vad du vill på kalaset. Maxa festen i eventlokalen med uppblåsta ballonger som stavar ut födelsedagsbarnets namn eller namnet på just erat event. De 86 cm höga folieballongerna har en snygg glansig yta som blänker fint i festens alla ljus och du kan rama in ett fototillfälle med fina ballonger.  Folieballonger är perfekt som heliumballonger då den specialtillverkade ballongen håller helium bra och länge så du kan ha festen under många timmar utan att de börjar dala. En folieballong håller i snitt upp till sju dagar, temperaturförändringar kan påverka livslängden.Se till att ni har ballongerna redo för nästa barnkalas med höga guldiga bokstäver som stavar ut namnet.OBSERVERA: Måtten som står på förpackningen är i ouppblåst läge och varierar därmed mellan de olika bokstäverna.Uppfylld ballong är ca 86 cm hög +- någon cm beroende på bokstav.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Georg Jensen

Se alla produkter
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Rosti

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Brödkorgar

Brödkorgar från Blomus

Se alla produkter