Westmark

Westmark - Brasilia Pressobryggare 0,5 L

479 kr 360 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Pressobryggare French Press Brasilia från Westmark är tillverkad i blankt rostfritt stål och är försedd med en insats av värmebeständigt borosilikatglas, en finmaskig sil och handtag i svart plast. Det franska press-systemet har alltid varit det enklaste och ultimata sättet att brygga smakrikt kaffe på, bara fyll den med ditt favoritkaffe och varmt vatten, vänta och pressa för att sedan avnjuta en god kopp kaffe. Pressobryggaren finns även i en större modell som rymmer 1 L.


Jämför produkt Westmark - Brasilia Pressobryggare 0,5 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Brasilia Pressobryggare 0,5 L i kategorin Mokabryggare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Mokabryggare
Artikelnummer: 125175
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Rörstrand

Se alla produkter
Vaser funktion

Vaser funktion från Skultuna

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.