Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mortel Grino 10,2 cm

Jämför produkt Gefu - Mortel Grino 10,2 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Mortel Grino 10,2 cm i kategorin Mortlar här hos oss.

Produktinformation

En mortel som är perfekt när man ska krossa lite kryddor till att ha i exempelvis en dressing eller till matlagningen. Den härdade insidan på denna snygga, handgjorda mortel, bidrar till ett perfekt resultat vid malning, med hjälp av pipen är det sen lätt att hälla över sina malda kryddor ner i kastrullen.

Se gärna också

Eva Solo - Green Tools Kryddkross Grön -28%

Mal eller krossa kryddorna genom att vrida krossen fram och tillbaka. De utvalda smakgivarna samlas i skålen under och kan användas direkt i maten. Den organiska formen ger kryddkvarnen ett bra och behagligt grepp. Tål diskmaskin.

Serien Green Tools från Eva Solo en kollektion som består av flera köksredskap tillverkade i hållbarhetens namn. Grepp och skaft är tillverkade i komposit, vilket är ett hållbart material, där 50% av det konstgjorda materialet är ersatt av vetefiber. Kollektionen är utformad för att göra det enklare att smaksätta det gröna, och för att få in lite extra natur i köket.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mortlar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Emerio

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Solstickan

Se alla produkter
Vispar

Vispar från Rösle

Se alla produkter