Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Aida Raw Mugg med öra 35 cl Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Mugg med öra ur serien Raw från Aida, designad av Christiane Schaumburg-Müller. En vacker mugg tillverkad i högkvalitativt stengods, perfekt för det varma kaffet eller teet på morgonkvisten. Muggen har en tidlös design och de rundade kanterna gör den behaglig att dricka ur. Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig gällande mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer. Muggen är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn.


Beställ Aida - Aida Raw Mugg med öra 35 cl Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Aida Raw Mugg med öra 35 cl Vit inom kategorin Muggar.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 130357
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Gefu

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Bitz

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skrållan

Skrållan kan syfta på: Skrållan (Saltkråkan) – en rollfigur, barn till Peter och Malin, i filmen Vi på Saltkråkan Skrållan (docka) – en svensk leksaksdocka