Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Quadro Mugg 30 cl Svart matt

Kontrollera pris

Läs mer och köp

En mugg i matt svart från Aida i serien Quadro. Muggen har en snygg design i stark stengodskvalitet. Quadro seriens produkter är brända i ca 1200 grader vilket ger en stark kvalitet med en bra hållbarhet. Den starka glasyren ger en bättre och slätare yta. Serien Quadro tål ugn, mikrovågsugn och frys. Passar perfekt till en dukning som ska vara lite mer markant som till exempel sushi, tapas eller liknande.


Beställ Aida - Quadro Mugg 30 cl Svart matt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Quadro Mugg 30 cl Svart matt inom kategorin Muggar.

Kategori: Muggar
Artikelnummer: 100261
Visa fler

Från kunskapsbanken

Clementoni

Clementoni är en av Italiens ledande pussel- och speltillverkare. Företaget bildades 1963 och huvudfabriken finns i Recanati, Italien.

Mattel

Mattel, Inc. är en av världens största leksakstillverkare. Det tillverkar och säljer bland annat dockan Barbie. Företaget bildades 1945. 2011 utsattes Mattel för en Greenpeace-kampanj, eftersom organisationen sade sig ha bevis för att förpackningen till Barbiedockorna kommer från skövlad indonesisk regnskog.