Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Raw Mugg med Öra 30 cl Grå

129 kr 99 kr-23%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Dubbelbränt stengods av högsta kvalitet med en touch av 70-tals nostalgi. Här kombineras det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala, nordiska nyanser. Handgjorda produkter i speciell genomfärgad kvalitet ger varje produkt ett unikt utseende. Finns både i svart och grått.


Jämför produkt Aida - Raw Mugg med Öra 30 cl Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Mugg med Öra 30 cl Grå i kategorin Muggar här hos oss.

Kategori: Muggar
Artikelnummer: 121200
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dekoration

Dekoration kan syfta på: Dekoration – utsmyckning av tårtor och bakverk, se garnering Dekoration – utsmyckning av byggnader, inredning, föremål, se Dekor (utsmyckning) Dekorationsmåleri – måleri som utförs för att i huvudsak försköna en yta Ordensdekoration – en det synliga insigniet på tillhörighet till en orden Dekorativ konst – måleri, skulptur eller konsthantverk som har en underordnad roll gentemot omgivande arkitektur och inredning

Clementoni

Clementoni är en av Italiens ledande pussel- och speltillverkare. Företaget bildades 1963 och huvudfabriken finns i Recanati, Italien.