Sidan innehåller annonslänkar
Aida

Aida - Raw Mugg med Öra 30 cl Svart

129 kr 99 kr-23%
Kontrollera pris

Köp nu

Dubbelbränt stengods av högsta kvalitet med en touch av 70-tals nostalgi. Här kombineras det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala, nordiska nyanser. Handgjorda produkter i speciell genomfärgad kvalitet ger varje produkt ett unikt utseende. Finns både i svart och grått.


Beställ Aida - Raw Mugg med Öra 30 cl Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Mugg med Öra 30 cl Svart inom kategorin Muggar.

Läs mer...
Kategori: Muggar
Artikelnummer: 121203
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Sodamaskiner

Sodamaskiner från Sodastream

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Georg Jensen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Egmont

Egmont kan syfta på: Egmont (drama) – ett sorgespel av Johann Wolfgang von Goethe om Lamoraal Egmont

Kärnan

Kärnan är ett torn som är den enda kvarstående byggnaden av det medeltida Helsingborgs slott.Dendrokronologisk datering har visat att Kärnan byggdes på 1310-talet, då Erik Menved var kung i Danmark. Tornet är 35 meter högt (den sammanbyggda trappturellen – trapptornet – är 38,5 meter högt) och ligger i sin tur på landborgen. Vid klart väder så kan man tydligt se Turning Torso och Öresundsbron från kikarna på Kärnans topp. Byggnaden var ursprungligen ett befäst bostadstorn med 8 våningar som förbands med varandra genom en spiraltrappa. I de nedtill 4,5 meter tjocka murarna finns i varje våning inbyggda tornkamrar som är försedda med smala skottgluggar. Tornet har varit omgivet av en ringmur.