Citronelles - Houses of Uppsala Mugg 40 cl Röd

Jämför produkt Citronelles - Houses of Uppsala Mugg 40 cl Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Citronelles - Houses of Uppsala Mugg 40 cl Röd i kategorin Muggar här hos oss.

Produktinformation

Mugg ur serien Houses of Uppsala, inspirerat av kända landmärken i Uppsala. Muggen är en perfekt gå bortpresent till utlandssvensken eller Uppsalaälskaren.

Rymmer 40 cl. Tål diskmaskin. .

Se gärna också

Arabia - Muminmugg L ABC 40 cl

Muminmugg L ABC 40 cl har en illustration av bokstaven L och muminmamman som stickar. På baksidan av bokstavsmuggen finns en bild av muminfamiljen på språng.
Den lila muggen är en del i Moomin by Arabias nya alfabetskollektion där muminkopparna pryds av bokstäver och muminillustrationer.
Som med alla muminmuggar från Arabia du hittar på Cervera har bokstavsmuggen ett unikt mumimmotiv baserat på Tove Janssons älskade Mumintroll!

Under 2022 släpps de första muminmuggarna i Moomin by Arabias nya ABC-kollektion. Det är bokstäverna L, O, V och E som tillsammans bildar ordet LOVE. Samtidigt släpps även Muminmugg M och Muminmugg H.
Varje år kommer fler bokstavsmuggar med muminillustrationer i alfabetskollektionen så att man kan samla ihop ett helt alfabet med muminmuggar!

Den nya kollektionen med bokstavsmuggar är framtagen i samarbete med Mumininitiativet ”Från A till Ö med Mumin” som vill sprida läs- och skrivglädje.

Bokstäverna på porslinsmuggarna är baserade på Tove Janssons handritade bokstavsillustrationer och på varje mugg finns även unika karaktärer från mumintrollens värld, både på fram och baksidan.

Alfabetsmuggarna med bokstäver och muminillustrationer är perfekta som födelsedagspresent, doppresent eller studentpresent där den som får en muminmugg med samma bokstäver som sina initialer garanterat kommer bli glad!
Eller varför inte kombinera flera muggar till ett ord! LOVE är de första bokstäverna som släpps och vad är finare att få, eller ge bort, än det budskapet?

Mumin ABC muggarna i alfabetskollektionen är i en större storlek på 0,4 L, dvs 40 cl jämfört med den klassiska storleken på muminmuggar som är 30 cl.
Denna muminmugg i en stor härlig version passar perfekt som kaffekopp eller temugg till kvällsteet eller morgonkaffet.

De passar även bra att servera efterrätt och dessert i!

Formen på muggarna är dock fortfarande den klassiska Teema-serien, designad av Kaj Franck. Detta gör att du kan samla muminmuggar med olika motiv och de kommer ändå passa att användas med varandra i och med att utseendet är likadant!

Precis som övriga delar ur Arabias Muminserie är Muminmugg L ABC tillverkad i Vitroporslin och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugnstemperatur upp till 250°C.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Tofflor och inneskor

Tofflor och inneskor från ALWERO

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Robert Welch

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Eva Solo

Se alla produkter