Produkter från Nyckelringar

6 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Nyckelringar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Nyckelringar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Nyckelringar så har du kommit rätt.
Sortera

Nyckelringar

Hitta produkter inom kategorin Nyckelringar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Nyckelringar.

En nyckelring är en ring, ofta gjord av metall eller plast som håller ihop nycklar eller andra små saker. Den vanligaste typen av nyckelring är en metallring som består av två loopar. Båda ändarna av loopen kan bändas isär så att en nyckel kan träs på och glida längs med spiralen tills den är fast kopplad på ringen. Nyckelringar bär förutom nycklar ofta en nyckelbricka eller annat som gör nyckelknippan lättare att urskilja från andra.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Georg Jensen - Nyckelring Square