Sidan innehåller annonslänkar

Ballonger, Spider-Man 27 cm 6 st

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spider-Man är här för att rädda kalaset med ballonger, denna spidey ballong är baserad på den animerade filmen Spider-Man Into the Spider-Verse och har spiderman tryckt på ballongen tillsammans med texten Spidey. Ett måste på alla barnkalas och när man har temafest för spiderman eller Disney. Skapa en snygg ballongbukett med helium och ballonggel eller sprid dem runt i hemmet. Ett helt hav av ballonger är superskoj.Lek spiderman med ballongerna!Knyt fast ett ballongsnöre i ballongen, kasta ballongen från din hand och dra tillbaka den som om du har kastat spindelnät från handen Vem är snabbast på att kasta och dra tillbaka? Må bästa spiderman vinna! Ballongerna är gjorda av 100% latex och blir ungefär 27-28 cm när de är helt uppfyllda.Varning! Ouppblåsta eller trasiga ballonger kan innebära kvävningsrisk för barn

Kasta därför alltid trasiga ballonger omedelbart. Vuxna bör blåsa upp ballongerna och övervaka barn under 8 år.

Dessa ballonger är tillverkade av naturligt gummi (latex) och är biologiskt nedbrytbara. Tänk på att en ballong kan spricka under uppblåsningen.

Skydda därför ögonen med glasögon. Vi rekommenderar att använda en ballongpump till uppfyllning av ballongen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024