Wesco

Wesco - Köksrullehållare/Toalettrullehållare Röd

Kontrollera pris

Köp nu

Elegant hållare för hushållspappret från tyska Wesco. Hållaren är stabil och tillverkad av stål och har en fin pulverbeläggning. Passar även för lite tjockare hushållsrullar och även i badrummet till toalettrullarna. Kombinera gärna med Wescos pedalhink och brödbox i matchande färg.


Beställ Wesco - Köksrullehållare/Toalettrullehållare Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Köksrullehållare/Toalettrullehållare Röd inom kategorin Oklassificerat living.

Läs mer...
Kategori: Oklassificerat living
Artikelnummer: 123807
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Sagaform

Se alla produkter
Gasolgrillar

Gasolgrillar från Rösle

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Björnar

Björnar (Ursidae) är en familj av större rovdjur och som idag omfattar åtta arter som förekommer över stora delar av norra- och södra halvklotet. Björnar lever i Eurasien, Nord- och Sydamerika och de fanns tidigare även i norra Afrika. Arterna är främst allätare med undantag av jättepandan som huvudsakligen lever av bambuskott och isbjörnen som har kött som huvudföda.

Girl

Girl kan syfta på: Girl (1998) – en amerikansk film från 1998 av Jonathan Kahn, originaltitel Girl Girl (2011) – en svensk kortfim från 2011 av Fijona Jonuzi Girl (2018) – en belgisk film från 2018 av Lukas Dhont, originaltitel Girl Girl (sång av The Beatles) – en låt av The Beatles från 1965 Girl (låt av Beck) – en låt av artisten Beck från 2005 Girl (musikgrupp) – en engelsk musikgrupp Ida Redig – svensk artist känd under pseudonymen GIRL