Thermacell - Halo Mini Marinblå

-14%

Beställ Thermacell - Halo Mini Marinblå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Thermacell - Halo Mini Marinblå inom kategorin Oklassificerat matlagning.

Produktinformation

Sommarens räddare! När mygg och knott kommer på besök är Halo Mini det stilfulla skyddet för uteplatsen eller trädgården Den skapar en skyddszon på 20m², och skapar garanterat en bättre stämning på middagen eller kvällsfikat.

Den är ljudlös och luktfri, och har plats att förvara fyra myggmedelsmattor. Halo Mini levereras med tre myggmedelsmattor och en gaspatron som ger upp till 12 timmars skydd.

Refill finns att köpa. Användningsområden -Uteplats -Veranda -Balkong -Trädgård -Båt Användning -Aktivera myggskyddet genom att vrida bottendelen till startläget.

-Apparaten drivs av en gasolflaska som ger många timmars aktivt myggskydd. -Du kan förvara upp till fyra myggmedelsmattor inuti myggskyddet för lätt utbyte.

Från kunskapsbanken

Matlagning

Matlagning, omvandling av livsmedelsråvaror till mat. Ett viktigt moment i matlagning är tillredning, där maten utsätts för värme. Här finns bland andra metoderna kokning, förvällning, ångkokning, stekning, bakning, fritering och rökning. Det finns också kemiska tillredningsmetoder, som gravning och inläggning. Vid matlagning är god hygien viktigt. Detta kan exempelvis inkludera att tvätta händerna, använda förkläde och kökssnibb samt att ha långt hår uppsatt.